''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit''

Koeman kritisch: ''Ik vind ook dat Daley Blind moet knijpen''

( 0 reacties)
Koeman kritisch: ''Ik vind ook dat Daley Blind moet knijpen''

Ronald Koeman is kritisch op zijn ploeg, na de 1-2 zege op Wit-Rusland. De bondscoach vond dat zijn ploeg gemakzuchtig aan de tweede helft begon, waarin het ook snel een tegentreffer moest incasseren.

"Misschien denken ze dat Virgil (van Dijk, red.) alles kan, maar dat is niet altijd zo", begint Koeman over de tegengoal bij de NOS. "Je ziet drie witten centraal staan tegen twee verdedigers. Ik denk dat Frenkie (de Jong, red.) iets moet doen, maar ik vind ook dat Daley Blind moet knijpen. Die staat aan de buitenkant te kijken."

De bondscoach van Oranje vond het gemakzuchtig van zijn team. "Gedeeltelijk wel, want we hebben in de tweede helft ook niets meer gecreëerd tot aan de kans van Donyell Malen. Je ziet dat het allemaal wat makkelijker wordt, we lijden slordig balverlies en daar komt de goal ook uit", aldus Koeman. "We weten dat het beter moet, maar we hebben wederom zes punten gehaald deze interlandperiode. Deze wedstrijden moet je winnen en dan snel naar huis."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›