Veltman over Europees kampioenschap: ''Dit mag je niet meer weggeven''

0
Veltman over Europees kampioenschap: ''Dit mag je niet meer weggeven''

Joël Veltman zag veel ruimte voor zichzelf weggelegd tegen Wit-Rusland, maar wist daar maar amper gevaarlijk uit te worden. De Ajacied voelde zich bij vlagen een rechtsbuiten.

''We wisten dat de ruimte er lag en daar moest ik inkomen. Ik moest dat gaan bespelen. Een paar keer kwam er een goede lange bal van Virgil, dan is het aan mij om daar iets te openen. Er moet een mannetje naar mij komen en dan lever ik hem in bij de goede kleur. Er is genoeg creativiteit voorin om de bal wel voor de keeper te leggen'', legt Veltman uit voor de camera van FOX Sports

De internationals stonden met rust 2-0 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn, maar in de tweede helft wist Wit-Rusland wel te scoren. ''In de rust zeiden we dat we er één of twee bij moesten maken, maar dan krijg je hem om je oren. Ik denk dat we daarna niet meer in de problemen zijn gekomen. We moeten nog één wedstrijd om het helemaal af te sluiten, dit mag je niet meer weggeven'', doelt hij op plaatsing voor het Europese kampioenschap. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›