Huntelaar: ''Bij Ajax stond er meer een team dan bij Real Madrid''

0
Huntelaar: ''Bij Ajax stond er meer een team dan bij Real Madrid''

Klaas Jan Huntelaar staat inmiddels alweer op 353 doelpunten in zijn loopbaan. De 36-jarige spits geniet nog steeds van het maken van doelpunten. Ook in huize Huntelaar wordt altijd gehoopt op veel treffers van 'papa'.

"Mijn kids zeggen altijd: je moet drie keer scoren, want dan krijg je de bal mee naar huis. Ze zijn gretig op de bal", lacht Huntelaar op de officiële website van Ajax. "Er liggen inmiddels wel wat ballen thuis, ja. Mijn kinderen proberen de meeste wedstrijden te kijken. Ze begrijpen het ook wel, ze hebben er best wat kijk op."

Huntelaar genoot ook van het afgelopen seizoen bij Ajax. "Het vorige seizoen van Ajax heeft veel ogen geopend", geeft de routinier aan. "Veel mensen zijn positief. Dat zie je ook na wedstrijden. Als je wint, zeggen mensen het sneller dan die tijd ervoor. Nu zeggen tegenstanders weleens: we hebben tegen één van de betere clubs in Europa gespeeld."

Volgens de spits was Ajax vorig seizoen zelfs een beter team dan in zijn jaren bij Real Madrid. "Individueel hadden we bij Real zo veel kwaliteit, maar qua team werd er minder goed op elkaar ingespeeld, was het iets meer los zand. Wedstrijden werden meer op individuele kwaliteiten beslist. Ik denk dat er vorig jaar bij Ajax meer een team stond", aldus Huntelaar.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›