Marin overtuigt niet: ''Of hij is helemaal verkeerd beoordeeld''

0
Marin overtuigt niet: ''Of hij is helemaal verkeerd beoordeeld''

Razvan Marin weet tot dusver nog niet te overtuigen bij Ajax. De Roemeen werd in de zomer met hooggespannen verwachtingen naar Amsterdam gehaald, maar lijkt op het moment niet meer in beeld voor een basisplek. 

"Erik ten Hag heeft hem vorig seizoen twee keer zien voetballen en toen wist hij: die wil ik hebben", vertelt Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. "Maar kennelijk wordt er bij Ajax toch iets heel anders gevraagd of is hij helemaal verkeerd beoordeeld. Hij is niet eens meer in beeld om in de basis te staan.

Waar Marin momenteel niet in de plannen van Erik ten Hag voorkomt, denkt Verweij dat dit over een halfjaar zomaar weer anders kan zijn. "Of hij al af is geschreven? Nee, zeker niet", stelt de clubwatcher. "En ik vind ook dat je dat soort spelers de tijd moeten geven, al zijn de reacties niet al te enthousiast van de mensen die met hem werken."

Verweij neemt de situatie van David Neres als voorbeeld. De Braziliaan kende een matige start in Amsterdam. "Ik kan me een aantal gerenommeerde FOX-analisten herinneren die een mening over hem hadden: het was dan wel een Braziliaan, maar hij had niets van een Braziliaan, het zou niets worden... Maar een half jaar later speelde hij de pannen van het dak. Zo kan het ook gaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›