''Dit komt in mijn top-3 van meest krankzinnige wedstrijden''

0
''Dit komt in mijn top-3 van meest krankzinnige wedstrijden''

Ajax leek de overwinning in de tas te hebben tegen Chelsea, maar toen was daar het moment met de twee rode kaarten en de penalty. De Amsterdammers konden met negen tegen elf de overwinning niet over de streep trekken.

Daley Blind was een van de twee spelers die van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi, maar daar begrijpt hij nog steeds niks van. ''Deze wedstrijd komt zeker in mijn top-3 van meest krankzinnige wedstrijden. Ik was vol ongeloof en ben dat eigenlijk nog steeds. Ik heb de beelden bekeken en het lijkt me duidelijk dat er voor mijn gele kaart een overtreding op mij werd gemaakt. Hij nam mij mee in zijn val, opzet of niet.''

''Daardoor kwam ik te laat. En Joël die een tweede gele kaart en penalty tegen krijgt, terwijl hij zijn handen naast zijn lichaam heeft. Met elf man hadden we de 2-4 uitgespeeld. We waren niet in paniek, er was niets aan de hand. Maar de VAR en de scheidsrechter hebben gefaald. Dat was thuis niet anders'', besluit de verdediger in gesprek met De Telegraaf na het 4-4 gelijke spel.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›