Mazraoui maakt indruk: ''Denk dat ik het wel aardig heb gedaan''

0
Mazraoui maakt indruk: ''Denk dat ik het wel aardig heb gedaan''

Noussair Mazraoui mocht gisteren eindelijk weer eens in de basis beginnen bij Chelsea en dat duel zal de rechtsback niet snel meer vergeten. Het werd een knotsgek duel met acht goals, twee rode kaarten en twee strafschoppen.

''Ik moest het hier weer laten zien. Natuurlijk staat er dan druk op in een uitwedstrijd tegen Chelsea. Maar ik denk dat ik het wel aardig heb gedaan'', zegt de vervanger van Sergiño Dest tegenover het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers kwamen op ene 1-4 voorsprong, maar na twee rode kaarten voor Veltman en Blind werd het een moeilijke wedstrijd. Een kwartier voor het einde stond het ineens gelijk. 

''Daarna was het vechten en werd het zwaarder en zwaarder. Dit waren volgens mij pas mijn tweede negentig minuten van het seizoen'', zegt de verdediger. Na de twee rode kaarten was het vooral tegenhouden voor de Amsterdammers, maar het doel van Kepa Arrizabalaga werd ook nog onder vuur genomen. ''Álvarez was nog dichtbij.''

Mazraoui was blij dat hij weer een keer mocht spelen van trainer Erik ten Hag en dat vertrouwen betaalde hij uit met een uitstekende wedstrijd. ''Misschien hebben andere mensen aan mij getwijfeld, maar ik ben altijd in mezelf blijven geloven. Ik ben blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien. Hier kan ik mee verder. Hier moet ik op verder bouwen'', besluit hij tevreden. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›