Lampard verbijsterd: ''Respect ook voor Ajax, wat een spektakel''

0
Lampard verbijsterd: ''Respect ook voor Ajax, wat een spektakel''

Frank Lampard maakte als speler van Chelsea geregeld bijzondere Champions League-wedstrijden van de Londense club mee, maar de wedstrijd van dinsdagavond tegen Ajax was buitengewoon.

De trainer houdt er gemengde gevoelens aan over en dat zegt veel over het duel. De Londenaren stonden namelijk op een 1-4 achterstand, maar uiteindelijk stond er na het laatste fluitsignaal een 4-4 op het scorebord en had de ploeg van Lampard twee spelers meer op het veld staan dan Ajax. Joël Veltman en Daley Blind kregen namelijk een rode kaart na twee gele kaarten. 

''Wat een wedstrijd. Misschien kunnen we niet tevreden zijn met het resultaat, maar gezien het scoreverloop moeten we dat wel zijn. Dit was echt ongelooflijk. Ik denk niet dat er veel wedstrijden zijn die je hiermee kunt vergelijken. We hebben eens 4-4 gespeeld tegen Liverpool en er waren nog wel een paar gekke wedstrijden'', doelt de trainer tegenover het Algemeen Dagblad op zijn eigen spelerscarrière.

De manager laat weten het lastig te vinden om het duel in perspectief te zien. ''Daarvoor moet ik de wedstrijd terugzien. Maar iedereen die gekeken heeft zal zeggen: wat een wedstrijd. Respect ook voor Ajax, wat een spektakel'', besluit de Engelse trainer annex voetballiefhebber.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›