Advocaat geniet van Ajax: ''Het lijkt allemaal zo eenvoudig te gaan''

0
Advocaat geniet van Ajax: ''Het lijkt allemaal zo eenvoudig te gaan''

De nieuwe Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft bewondering voor het spel van Ajax. De Kleine Generaal genoot van het duel tussen de Amsterdammers en Chelsea.

''Ajax speelde geweldig. Het lijkt wel of het bij hen vanzelf gaat. Er is zoveel techniek, zoveel mooi voetbal, als ik alleen al kijk naar sommige dingen in de wedstrijd tegen Chelsea, zoals het keiharde inspelen van Hakim Ziyech op Donny van de Beek, de aanname die daarbij hoort en de afronding, dan is dat fantastisch. Het lijkt allemaal zo eenvoudig te gaan, maar het betekent alleen maar dat het allemaal geweldig in elkaar zit'', vertelt de trainer van de Rotterdammers lovend tegenover De Telegraaf.

Zijn club kan wel wat leren van de aartsrivaal. ''Feyenoord zit nu in een totaal andere situatie. Hier maken de mensen zich druk als een speler van vijf miljoen op de bank zit. Bij Ajax halen ze spelers van zeventien of achttien miljoen euro en betalen ze enorme salarissen. Daar is Feyenoord helemaal niet aan toe, maar daar moet deze club wél naar toe. Dat gaat natuurlijk alleen maar als je resultaten blijft boeken.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›