''Wat ik even kwijt wil: die eerste gele kaart van Veltman is heel dom''

0
''Wat ik even kwijt wil: die eerste gele kaart van Veltman is heel dom''

Ajax speelde dinsdag gelijk tegen Chelsea in de Champions League na een bizarre tweede helft. Arbiter Gianluca Rocchi besloot zowel Daley Blind als Joël Veltman met een tweede gele kaart van het veld te sturen.

Na afloop van het duel ging het vooral over de scheidsrechter, maar Kees Kwakman en Hans Kraay junior wijzen naar de 'domme' overtreding van Veltman die geel opleverde. ''Wat ik even kwijt wil: die eerste gele kaart van Veltman. Heel dom", begint Kwakman woensdagavond bij Voetbalpraat van FOX Sports. ''Dertig meter van het doel, aan de zijlijn met zijn rug naar de goal... En dan kegelt hij Willian over de zijlijn. Dat deed hij ook al tegen Valencia met Gonçalo Guedes na elf minuten. Dan loop je op eieren.''

De analist krijgt bijval van Kraay junior. ''Zelfs hele domme spelers maken die overtreding niet", voegt de oud-voetballer over Veltman toe. De analist weet niet of trainer Erik ten Hag had moeten ingrijpen door Veltman of Blind in de rust te wisselen. ''Als je ploeg goed speelt in een hele zware wedstrijd, dan haal je je centrum niet zomaar uit elkaar'', besluit Kraay junior. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›