Babel leeft mee tijdens Chelsea-uit: ''Ben natuurlijk Ajax-supporter''

0
Babel leeft mee tijdens Chelsea-uit: ''Ben natuurlijk Ajax-supporter''

Ryan Babel was net als de meeste Ajacieden dinsdagavond niet blij met de beslissingen van scheidsrechter Gianlucca Rocchi bij het duel tussen Chelsea en Ajax.

De oud-Ajacied verdedigt tegenwoordig de clubkleuren van Galatasaray en verscheen na afloop van de 6-0 nederlaag van zijn club tegen Real Madrid voor de camera van Veronica Inside. Daar ging hij even in op de tweet die hij de dag daarvoor de wereld ingooide, toen de Amsterdammers net twee rode kaarten hadden gekregen. ''Alleen zo kan Chelsea winnen natuurlijk...'', schreef hij op het online medium.

Tegenover Helène Hendriks is hij iets rustiger en laat hij kort zijn licht schijnen op de wedstrijd van zijn oude club. ''Ik ben natuurlijk Ajax-supporter, dus je hoopt natuurlijk dat Ajax wint. De eerste helft is er niks aan de hand en dan heeft zo'n wedstrijd zo'n ommekeer met zo'n scheidsrechter die naar mijn mening een fout maakt'', zegt Babel. Hij is niet te spreken over de Italiaanse arbiter. 

''Die overtreding die op Blind wordt gemaakt, daar had hij een overtreding moeten geven. En dat is dan een verkeerde beslissing die een grote invloed heeft op de wedstrijd'', aldus Babel die uiteindelijk wel blij is dat Ajax toch nog met een resultaat van het veld afstapte. ''Achteraf mag je stellen dat Ajax nog blij mag zijn met een punt, want het werd bijna 5-4.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›