Alvarez heeft vrede met wisselrol: ''Ik weet wat ik moet doen''

0
Alvarez heeft vrede met wisselrol: ''Ik weet wat ik moet doen''

Net als vele andere Ajacieden kijkt Edson Alvarez met een dubbel gevoel terug op de krankzinnige Champions League-clash met Chelsea. Na afloop overheerste bij de Mexicaan de woede. 

"Ik was een beetje boos omdat we meer hadden verdiend", vertelt Alvarez vrijdag in gesprek met NH Nieuws. "Het team verdiende veel meer. Het was op een gegeven moment 4-1, dat deden we goed. Dan gebeuren er dingen waar je geen invloed op hebt. De wedstrijd had een nare nasmaak en dan word je wel een beetje boos."

Alvarez kreeg bovendien zelf nog de kans om gelijk te maken op Stamford Bridge. De Ajax-middenvelder zag zijn inzet in de 85e minuut ternauwernood gekeerd worden door Chelsea-doelman Kepa. "Ik baalde dat ik die bal er niet inschoot."
 
Na een veelbelovende start in de Eredivisie lijkt Alvarez inmiddels zijn basisplek kwijt. Toch maakt hij zich geen zorgen. "Ik blijf gewoon rustig en blijf hard werken, ik weet wat ik moet doen. We hebben een grote groep met veel geweldige spelers. Ik weet dat ik mijn plek moet verdienen. Als ik speel probeer ik goed te presteren. Ik blijf rustig, maar uiteraard wil ik meer minuten toevoegen aan die ik al heb." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›