Van der Maarel looft Ajax: ''Dat is vrij bijzonder te noemen''

0
Van der Maarel looft Ajax: ''Dat is vrij bijzonder te noemen''

FC Utrecht kon gisteren niets inbrengen tegen een goed voetballend Ajax. Mark van der Maarel looft dan ook de kwaliteiten van de Amsterdamse ploeg.

"Ajax in bloedvorm is gewoon heel goed. Ze hebben veel kwaliteiten", zegt Van der Maarel tegenover FC Utrecht. "Qua selectie, veldspel. Ze hebben hun zaken gewoon goed op orde. Als je ziet wat ze vorig jaar hebben bewerkstelligd en dat ze dit seizoen in de Champions League af en toe de favoriet zijn, dat is vrij bijzonder te noemen."

Desondanks wilden ze toch voor een resultaat gaan. "Je kijkt naar de wedstrijd, analyseert wat zij doen en wat wij daar tegenover kan doen, daar heb je een plan voor uitgestippeld. Je hoopt dat zij steken laten vallen en dat wij meer dan 100% zijn, dat was vandaag uiteindelijk niet het geval", vervolgt de verdediger.

"Zij voetbalden heel makkelijk, maar wij hebben ook kwaliteit waardoor wij iets terug zouden kunnen doen. Behoudens in het begin een paar keer, is dat er niet van gekomen. Dat is een pijnlijk gegeven en een hele lastige middag daardoor", stelt hij. "Wat we ons zelf hebben kunnen verwijten, is dat we er niet voor hebben kunnen zorgen dat het echt een wedstrijd is geworden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›