''Ze hebben laten zien wie de baas is op dit moment in de Eredivisie''

0
''Ze hebben laten zien wie de baas is op dit moment in de Eredivisie''

Nadat Ajax na een tumultueuze wedstrijd met een gelijk spel London heeft verlaten, wisten ze drie punten uit het vuur te slepen in een hele goede wedstrijd tegen FC Utrecht.

"Ik vind het een bijzondere prestatie dat Ajax, na Engeland, het publiek thuis zo verwend heeft. Het was echt een wedstrijd, ze hebben negentig minuten lang geprobeerd om het spel te spelen zoals het hoort en met echt voetbal werd het 4-0", zegt Sjaak Swart in 'Alles op Swart'. "Het enige kritiek puntje is dat er wel een paar bij hadden gemogen, maar ze hebben laten zien wie de baas is op dit moment in de Eredivisie."

FC Utrecht had nog gewild dat de 2-0 werd afgekeurd, maar de VAR greep niet in. Desondanks is Swart er geen fan van. "Je hebt nu nog op alle velden, niet alleen bij Ajax, zulke grote fouten met de VAR", constateert hij. "De één vindt het fantastisch, de ander niks. Als ik heel eerlijk ben, vind ik het ook niets."

Als voorbeeld neemt hij de situatie in London afgelopen weekend. "Die moet zich na laten kijken", aldus Swart over Gianluca Riocchi. "Als je niet ziet dat het een vrije trap is tegen Blind en je fluit daar niet voor, dan moet je ook voor dat andere niet fluiten en moet je door laten spelen. Het was gekkenhuis. Echt niet normaal wat daar gebeurde, dat heb ik nog nooit gezien in voetbal."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›