Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

Swart roemt uitblinkers van AZ: ''Dat zijn typische Ajax-spelers ja''

( 0 reacties)
Swart roemt uitblinkers van AZ: ''Dat zijn typische Ajax-spelers ja''

Na speelronde dertien is het gat tussen Ajax en PSV elf punten. De titelstrijd lijkt dus al vroeg beslist te zijn.

"Je ziet het, door blessures kan het misgaan, want dat is het wel voornamelijk. Je hebt wel een aantal talenten, maar zij moeten het ook hebben van een paar oudere die de boel aansturen. Dat gebeurt niet op dit moment bij PSV", aldus Sjaak Swart bij 'Alles op Swart', die PSV niet meer mee ziet doen om de titel. "Ik denk het wel, dit jaar wel."

Nummer twee, AZ, staat maar op zes punten achterstand en zou nog een uitdager kunnen zijn. "AZ heeft wel een leuke ploeg, maar ook met jonge spelers er in die nu in aanmerking komen voor het Nederlands Elftal. Dat is hartstikke mooi, maar dat zegt niet dat ze verder in de competitie het ook vol kunnen houden met drie wedstrijden in de week. Want dat hebben ze eerder nog niet gehad", vervolgt Swart.

Hij ziet voor een paar van die talenten, zoals Stengs en Boadu, wel een toekomst bij Ajax. "Dat zijn typische Ajax spelers ja. Die linksback, Wijndal, gaat ook steeds beter", zegt Mister Ajax. "Het is alleen maar mooi dat die talenten opkomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›