Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

Drietal Ajacieden verliest met Oranje O20 van Frankrijk

( 0 reacties)
Drietal Ajacieden verliest met Oranje O20 van Frankrijk

Oranje Onder 20 heeft dinsdag zijn meerdere moeten erkennen in Frankrijk. Door een laat doelpunt gingen de Fransen er met een 2-1 overwinning vandoor. 

In Oranje Onder 20 was Juan Castillo de enige Ajacied in de basiself. Noa Lang en Jurgen Ekkelenkamp begonnen op de bank, maar kwamen 25 minuten voor tijd alsnog in het veld. Lang luisterde zijn invalbeurt op met een assist. 

Na een eerste helft waarin Oranje enkele kansen creëerde, brak Frankrijk na rust de score open. Amine Gouiri zette de Fransen van dichtbij op een 1-0 voorsprong. Met nog 20 minuten op de klok herstelde Oranje het evenwicht. Thomas Buitink schoot de Nederlanders van dichtbij langszij. 

In een spannende slotfase was het uiteindelijk Frankrijk dat aan het langste eind trok. Hoewel Oranje O20 in de slotminuten nog enkele kansen op de overwinning kreeg, was het Rafik Guitane die de wedstrijd in het voordeel van Frankrijk besliste. De Fransman schoot overtuigend raak en bepaalde daarmee de eindstand op 2-1. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›