Ten Hag moet puzzelen tegen Lille: ''Schuurs en Álvarez ligt voor de hand''

0
Ten Hag moet puzzelen tegen Lille: ''Schuurs en Álvarez ligt voor de hand''

De interlandperiode is net voorbij, maar bij Ajax gaat de focus meteen weer op de competitie en de Champions League. De ploeg van Erik ten Hag neemt het op tegen het Franse Lille OSC. 

In de laatste wedstrijd in het miljardenbal kregen Daley Blind en Joël Veltman beide een rode kaart na twee keer geel te hebben gepakt. Door die acties zijn de centrale verdedigers geschorst voor de wedstrijd tegen de Fransen en dat betekent dat de trainer moet puzzelen. ''Perr Schuurs en Edson Álvarez samen ligt het meest voor de hand. Dan kun je het blok ervoor laten staan. Het enige nadeel is dat ze allebei rechts zijn en dan kun je Lisandro Martínez eventueel nog opstellen'', zegt Freek Jansen.

De journalist van het Algemeen Dagblad vertelt in de Pantelic Podcast dat er ook een meevaller is voor de Amsterdammers. Noussair Mazraoui raakte afgelopen dinsdag geblesseerd in de wedstrijd van zijn land Marokko tegen Benin, maar het lijkt er niet op dat het ernstig is. ''Ik heb contact met hem gehad. Het viel allemaal wel mee, dus ik verwacht dat hij kan spelen'', besluit Jansen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›