Kotarski leert van Onana: ''Hij zat in dezelfde situatie als ik''

0
Kotarski leert van Onana: ''Hij zat in dezelfde situatie als ik''

Dominik Kotarski kan als doelman van Jong Ajax niet wachten op de stap naar Ajax 1 te maken. De Kroatische doelman, die in de zomer van 2019 werd overgenomen van Dinamo Zagreb, hoopt hierbij dezelfde route als André Onana te bewandelen. 

Laatstgenoemde speelde eerst 39 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, alvorens hij zich ontwikkelde tot een vaste waarde in Ajax 1. Omdat Onana de situatie van Kotarski herkent, voorziet hij de 19-jarige sluitpost met regelmaat van advies

"Het is een toffe gast en hij geeft me veel advies", steekt Kotarski bij Inside Ajax op Ziggo Sport van wal. "Het is fijn dat ik dat ik van hem kan leren. Dat is een groot voordeel voor mij." De Kroaat zegt dan ook veel wijzer te worden van zijn gesprekken met Onana.

"Hoe je rustig blijft bijvoorbeeld. Hij zat in dezelfde situatie als ik toen hij naar Ajax kwam. Hij was even oud. Hij zegt altijd dat ik rustig moet blijven en m'n best moet doen op het veld. Dan komt mijn tijd wel. Ik mag hem heel graag. Hij zegt goede dingen", besluit Kotarski.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›