Lof voor aankopen: ''Promes en Martinez pakken vol de schijnwerpers''

0
Lof voor aankopen: ''Promes en Martinez pakken vol de schijnwerpers''

PSV leek dit seizoen de grootste uitdager van Ajax te zijn in de competitie, maar de ploeg draait niet goed. Totdat er zaken kunnen worden gedaan op de transfermarkt, moet de ploeg volgens Aad de Mos winnen om weer kleur op de wangen te krijgen.

''Het vertrouwen is er niet, wat er wel was met spelers als Angelino, Hirving Lozano en Luuk de Jong'', begint De Mos in gesprek met De Telegraaf. ''Er zit iets onsamenhangends in en ik zie weinig spirit. Sinds de 60e minuut in Utrecht, na die rode kaart van Nick Viergever, is dat erin gekomen. Het lijkt wel of PSV al aan het einde van het seizoen zit. Als een citroen die uitgeknepen is. Dan moet je doorselecteren.”

Dat is opvallend, want afgelopen zomer werden veel nieuwe spelers binnengehaald en op papier lijken de Eindhovenaren een prima selectie te hebben. ''Van de acht aankopen die er gedaan zijn, kan ik er niet eentje noemen die een versterking is. Als je dat vergelijkt met Ajax, dan pakken Promes en Martinez vol de schijnwerpers. Schuurs dient zich nu aan. Hoe de linksbackpositie bij PSV bijvoorbeeld is ingevuld is natuurlijk een lachertje'', doelt De Mos op twee aankopen die op de bank zitten.

PSV staat voor een enorme klus stelt de oud-trainer. ''Er zal veel geïnvesteerd moeten worden, in de winterstop moet er zeker al iets gedaan worden. De trainer moet daar een sterke hand in hebben. Alleen hij kan aangeven bij de technisch manager wat er moet gebeuren. Ik denk dat dit afgelopen zomer een beetje andersom heeft plaatsgevonden. Er moet heel goed materiaal gehaald worden om weer dichter bij AZ en Ajax te komen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›