Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia

Ten Hag kritisch na comeback: ''Een gebrek aan concentratie''

( 0 reacties)
Ten Hag kritisch na comeback: ''Een gebrek aan concentratie''

Erik ten Hag is kritisch na de 5-2 zege van Ajax op FC Twente. De Amsterdammers stonden na twintig minuten spelen nog met 2-0 achter. 

"We begonnen heel slecht, maar de comeback was goed", concludeert Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "We waren blijkbaar niet voorbereid, want twee doelpunten gaven we weg. Het was een gebrek aan concentratie. Daar kun je niet tegen verdedigen. Dan word je geslacht en sta je 2-0 achter."

Noa Lang kreeg tegen FC Twente voor het eerst zijn kans. Het vertrouwen van Ten Hag betaalde hij dubbel en dwars uit door drie keer te scoren. "Ik had ook andere opties", legt de Ajax-trainer uit. "Ik wil de formatie in stand houden, maar hij speelde ook omdat hij het gewoon goed doet. Daar ben ik heel blij mee.. Noa laat het zien op de training en bij Jong Ajax. Vandaag liet hij het ook weer zien."

Ten Hag denkt dat de winterstop Ajax goed gaat doen. "We zullen nog even moeten doorbijten tot de feestdagen. We hebben een heel lang jaar gehad, maar het is nog niet klaar. We willen nog wat bereiken. Als we niet fit zijn moeten anderen het doen, zoals Noa Lang. We spelen onder meer nog tegen Willem ll, Valencia en AZ."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›