Brama eerlijk na verlies: ''Ik geloofde er maximaal een uur in''

0
Brama eerlijk na verlies: ''Ik geloofde er maximaal een uur in''

Wout Brama is realistisch na de verloren wedstrijd met Ajax. De 33-jarige middenvelder zag dat FC Twente een 2-0 voorsprong verspeelde en uiteindelijk met 5-2 verloor van de Amsterdammers. 

"Ik geloofde er maximaal een uur in. Na de 2-4 was het echt over", begint Brama bij FOX Sports. "Ik denk dat we heel goed begonnen. We hebben Ajax geprobeerd op een bepaalde manier vast te zetten en de ruimtes klein te houden, dat ging de eerste helft aardig. We kregen in de omschakeling veel ruimte. Ik denk zelfs dat 3-0 mogelijk was, maar het werd snel 2-1. Dat was jammer."

Na rust zakte de moed bij Brama in de schoenen. "In de tweede helt werden de ruimtes zo groot dat Ajax aan het voetballen komt. Daar hebben ze geweldige spelers voor. Toen hebben wij eigenlijk niets meer te vertellen gehad. We hebben er alles aan gedaan, maar het was niet genoeg."

De tank was leeg bij de Tukkers, zo stelt Brama. "In de eerste helft hebben we zo veel gas gegeven. We moesten heel veel lopen om die ruimtes klein te houden. In de tweede helft breekt dat je een beetje op. Als het dan 2-4 wordt gaat het geloof ook een beetje weg", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›