Jongensdroom Lang komt uit: ''Dit is wel echt heel mooi''

0
Jongensdroom Lang komt uit: ''Dit is wel echt heel mooi''

Noa Lang kan zijn geluk niet op na zijn waanzinnige basisdebuut voor Ajax. De 20-jarige aanvaller zorgde er met een hattrick voor dat de Amsterdammers op bezoek bij FC Twente aan puntenverlies ontsnapten.

"Dit is een jongensdroom. Ik heb natuurlijk lang moeten wachten en geduld moeten hebben, maar dat ik dan zo mijn basisdebuut maak, is wel echt heel mooi", lacht Lang voor de camera van FOX Sports. Bij zijn derde doelpunt kon de Ajacied profiteren van geklungel in de defensie van FC Twente. "Een beetje geluk, maar geluk moet je afdwingen, haha. Ik zet goed druk en toen kwam de bal gelukkig heel mooi."

Lang zag dat Ajax in de eerste helft niet haar gebruikelijke niveau haalde. "We moesten doorgaan, de knop moest om. Ik begon ook heel zwak aan de wedstrijd. Ik heb een rol bij het tweede tegendoelpunt dat we krijgen, maar dan moet je je koppie erbij houden. Tuurlijk werkt het dan goed als je de 2-1 maakt. Dat is goed voor het team en voor mezelf. Dan kom je een stuk lekkerder in de wedstrijd en dat hebben we tweede helft laten zien."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›