Tadic kon 42 miljoen euro verdienen: ''Dat was echt iets bizars'' Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek''

Ajax bevestigt: Labyad komt dit kalenderjaar niet meer in actie

( 0 reacties)
Ajax bevestigt: Labyad komt dit kalenderjaar niet meer in actie

Erik ten Hag kan de komende maanden geen beroep doen op Zakaria Labyad. De Ajax-aanvaller staat aan de kant met een blessure.

Labyad liep woensdag in het Champions League-duel met LOSC Lille een knieblessure op. De 26-jarige linkspoot werd tegen Lille in de rust naar de kant gehaald en was zondag tegen FC Twente ook niet van de partij.

Op de persconferentie na de wedstrijd met FC Twente laat Erik ten Hag weten dat hij de komende maanden niet over Labyad kan beschikken. "We zijn de blessure van Labyad nog verder aan het onderzoeken. Maar het is nu al duidelijk dat hij dit kalenderjaar en een groot deel van het nieuwe kalenderjaar niet zal spelen."

Tegen FC Twente liep ook Quincy Promes tegen een blessure aan. De Oranje-international werd daarom na een halfuur spelen vervangen. "Promes gaf zelf aan dat hij niet verder kon. We kunnen maandag meer zeggen over de ernst van zijn blessure", licht Ten Hag toe.

Update: Ajax bevestigt op de clubsite dat Labyad 'dit kalenderjaar niet meer in actie' komt. "De knie is onderzocht en er is vooralsnog gekozen voor een behandeling van fysiotherapie en rust. Meer duidelijkheid omtrent zijn situatie wordt in het nieuwe jaar verwacht", laat de club uit Amsterdam weten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›