Promes tevreden: ''De kritiek en de twijfels zijn weg''

0
Promes tevreden: ''De kritiek en de twijfels zijn weg''

Quincy Promes kwam dit seizoen naar Ajax en dat zorgde voor veel twijfels bij voetbalkenners. Inmiddels heeft de aanvaller zich bewezen voor de Amsterdammers.

''Als mensen zeggen dat ik de laatste wedstrijden werd gemist, dan zijn dat heel mooie geluiden die ik zelf bij elkaar heb gevoetbald. Als je kijkt naar alle kritiek die er was toen ik bij Ajax kwam en naar wat ik nu heb bereikt, dan was het een goede eerste seizoenshelft. De kritiek en de twijfels zijn weg en nu is het zaak om het door te trekken en prijzen te pakken'', zegt hij in De Telegraaf.

Bij Ajax werkt hij samen met Erik ten Hag en dat is niet voor de eerste keer. Ook bij FC Twente en Go Ahead Eagles werkten ze succesvol samen. ''De trainer weet heel goed waar mijn kracht ligt. Dat is zowel op tien als op de linksbuitenpositie en hij weet dat op de juiste manier te coördineren. Als ik op tien stond, scoorde ik. Als ik linksbuiten stond, scoorde ik.''

Dat de aanvaller dit seizoen topscorer van Ajax is, ligt deels aan zijn medespelers. ''Het scheelt natuurlijk ook dat ik heel goede voetballers om me heen heb. Kijk alleen maar naar de passes van Hakim op mij. Het is iets dat we hebben geperfectioneerd'', besluit de aanvaller.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›