Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

''Ziyech, Tadic en Promes pushen me, dat is alleen maar goed''

( 0 reacties)
''Ziyech, Tadic en Promes pushen me, dat is alleen maar goed''

Ryan Gravenberch kijkt met een enorm goed gevoel terug op het trainingskamp in Qater. De 17-jarige middenvelder heeft zichzelf in de kijker gespeeld en laten zien dat hij klaar is om de basis te staan van Ajax.

"Maar zo voel ik me niet", klinkt het verlegen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wel ben ik op de goede weg. Dat merk je als speler wel op de trainingen, als de groep wordt verdeeld. Maar ik moet hard mijn best doen, laten zien wat ik kan en zo speelminuten verdienen."

Gravenberch moet volgens trainer Erik ten Hag constanter en betrouwbaarder worden. "Er zijn ook nog genoeg verbeterpunten", vervolgt hij. "In de duels, aan de bal. Daar ben ik dagelijks mee bezig. Maar ik niet alleen, ook de trainer en de jongens om me heen. Zoals Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Quincy Promes. Die pushen me constant en dat is alleen maar goed. Ze willen het beste in me naar boven halen", aldus Gravenberch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›