''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij''

( 0 reacties)
Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij''

Carel Eiting hoopt komend weekend tegen PSV op een basisplaats. De 21-jarige middenvelder is weer volledig blessurevrij en viel ondanks de nederlaag tegen FC Groningen (2-1) goed in.

"De nederlaag tegen FC Groningen voelde ook voor mij als een grote domper, maar verder voel ik me goed. Ik ben blij dat ik speel, want daar heb ik keihard voor gewerkt. Hoe meer wedstrijden ik krijg, hoe beter ik ga spelen", vertelt Eiting op het digitale thuis van Ajax.

In Groningen betrad hij na een uur het veld en zorgde hij direct voor rust in het spel. "Natuurlijk werd het voor FC Groningen naarmate de wedstrijd vorderde steeds zwaarder, maar ik kwam er al vrij snel in dus het was niet alsof Groningen vanaf dat moment ineens heel moe was. Ik denk dat de veldbezetting ietsjes beter werd toen ik kwam, we konden de bal wat gemakkelijker rondspelen en creëerden van daaruit kansen", vervolgt hij.

Zondag wacht PSV. "Ik wil elke wedstrijd echt heel graag spelen. We hebben zondag gespeeld, het liefst heb ik dan op dinsdag of woensdag alweer een wedstrijd. Nu moeten we een week wachten. We willen wel wat rechtzetten. Voor onszelf en het publiek", aldus Eiting.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›