Blind doet zijn verhaal: ''De echte schrik kwam dan ook later''

0
Blind doet zijn verhaal: ''De echte schrik kwam dan ook later''

Daley Blind is weer helemaal de oude. De 29-jarige verdediger zit morgen voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie van Ajax, nadat hij begin december in het Champions League-duel met Valencia last kreeg van zijn hart.

"De afgelopen maanden waren een rollercoaster", vertelt Blind in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Tijdens de wedstrijd tegen Valencia voelde ik me wat duizelig, maar al snel ging het weer goed. De echte schrik kwam dan ook wat later."

"Het was een heel onzekere tijd, waarin ik de ene keer positief en dan weer negatief nieuws kreeg", vervolgt Blind. "Zelf kon ik er gelukkig al snel een positieve draai aan geven, met dank ook aan mijn omgeving. Van mijn vrouw, familie en vrienden heb ik veel steun gehad. Dat sterkte me ook in de gedachte dat ik zeker terug zou keren op het veld."

Het gevoel dat zijn carrière wel eens over kon zijn, had Blind niet. "Nee, ik zelf niet, geen moment. Ik was heel standvastig dat ik weer zou kunnen voetballen op topniveau. De vraag was alleen wel wanneer dat zou zijn? Hoe lang de blessure mij aan de kant zou houden? Maar twijfel was er zeker niet, in tegenstelling tot allerlei mensen op televisie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›