Ajax blijft in de race voor Antony: ''Al drie jaar met hem bezig''

0
Ajax blijft in de race voor Antony: ''Al drie jaar met hem bezig''

Ajax heeft de hoop om de Braziliaan Antony naar Amsterdam te halen nog niet opgegeven. Dat beweert clubwatcher Mike Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. 

"Marc Overmars wilde hem afgelopen transferperiode binnen hebben, om alle concurrenten af te troeven. Dat is niet gelukt. Maar naar nu blijkt is Ajax al drieënhalf jaar met hem bezig", aldus Verweij. "Ajax is toen getipt door de zaakwaarnemer van Danilo, speler van Jong Ajax. Hij zei dat er een buitengewoon talent rondliep in Brazilië."

"Ajax is hem gaan volgen en inmiddels hebben alle scouts hem meerdere malen bekeken", vervolgt Verweij. "Iedereen is er wel van overtuigd dat dit een absolute meerwaarde is voor Ajax. En er is nog steeds de hoop binnen de club dat ze hem kunnen binnenhalen. Alleen zolang hij niet binnen is, weet je het bij een Braziliaan nooit."

De transfersom die Ajax voor Antony moet neertellen kan nog wel eens hoog oplopen. "São Paulo heeft twintig miljoen en vijf miljoen variabel afgewezen. Ik denk dat Ajax wel richting de 25 miljoen moet om hem binnen te halen. Dit gaat volgens mij wel om de volledige rechten, 25 miljoen, maar daar ben ik niet bij dus dat weet ik niet precies."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›