Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

''Het is alleen nog even afwachten waar Ziyech gaat spelen''

0
''Het is alleen nog even afwachten waar Ziyech gaat spelen''

Afgelopen week werd bekend dat Hakim Ziyech komende zomer de langverwachte transfer maakt. De Marokkaan heeft getekend bij Chelsea FC. 

"Ik vind het een fantastische transfer en denk ook dat die jongen er aan toe is en dat hij daar gaat schitteren", aldus Johan Derksen bij Veronica Inside. "Het is nog even afwachten op welke positie hij gaat spelen, maar hij is langzamerhand zover dat hij overal kan spelen. 

"Ik denk dat Lampard heel goed aanvoelt waar hij moet spelen", vervolgt Derksen. "Ik denk dat hij gewoon op rechts gaat spelen. Of daar in ieder geval begint", reageert Wim Kieft. Hier is René van der Gijp het niet mee eens. "Ik zou hem op het middenveld zetten en denk dat Lampard hem daar ook gaat zetten.

"Op rechts heb je die Hudson-Odoi, en je hebt Tammy Abraham en Mount", gaat Van der Gijp verder. "Weet je wat het ook is, die jongen loopt ook heel erg veel. Die vind het niet erg om een meter extra af te leggen. Dat heeft die Mount ook. Het is geen Özil, dat wanneer hij de bal kwijt is, hij gaat wandelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›