Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Ten Hag: ''Negentig minuten zal Hakim vandaag niet redden''

0
Ten Hag: ''Negentig minuten zal Hakim vandaag niet redden''

Erik ten Hag heeft wel eens geklaagd over het drukke speelschema van Ajax, maar in aanloop naar het duel met RKC Waalwijk geeft hij aan dat zijn spelers het liefst zo veel mogelijk spelen. 

"Het is prettig dat we in deze fase van het seizoen weer om de drie dagen kunnen spelen", begint Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "De spelers houden daar van. Ze voetballen om wedstrijden te spelen. Trainer hoort erbij, dat weten we ook, maar het is altijd fijn als je veel wedstrijden kunt spelen."

Hakim Ziyech keert tegen RKC Waalwijk terug in de basis. Een bewuste keuze, zo legt Ten Hag uit.  Hij heeft juist wedstrijden nodig, als voorbereiding op Getafe. Dat is niet de enige reden dat hij speelt, want ik kijk er ook tactisch naar. Deze wedstrijd moet gewonnen worden, maar daarnaast heeft hij weer wedstrijdritme nodig. Dat geldt ook voor Daley Blind. Negentig minuten zal Hakim vandaag (zondag, red.) niet kunnen redden, dat kan ik bij voorbaat al zeggen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›