Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Ten Hag bevestigt: Varela onder de lat tegen Getafe

0
Ten Hag bevestigt: Varela onder de lat tegen Getafe

Bruno Varela staat donderdag onder de lat bij Ajax in het Europa League-duel met Getafe. Dat bevestigt Erik ten Hag zondag na afloop van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. 

De Ajax-trainer heeft zich daarbij niks aangetrokken van het optreden van Bruno Varela tegen Jong FC Utrecht. De Portugese doelman kreeg met Jong Ajax zeven doelpunten om de oren en ging meerdere keren in de fout.  "Dat zegt me niets", laat Ten Hag weten aan FOX Sports.

"Een speler die in het eerste heeft gespeeld brengt bij Jong nooit wat je kunt verwachten", vindt de oefenmeester. "Hij weet ook dat het niet goed was. Hij kan op een hoger niveau keepen. Dat gaat hij donderdag ook doen."

Bruno Varela krijgt daarom tegen Getafe CF de voorkeur boven Kjell Scherpen als vervanger van Onana. De eerste doelman van Ajax ontbreekt vanwege en schorsing. "Varela heeft het vertrouwen van ons. Dat hebben we ook uitgesproken. Het is nu aan hem."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›