Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Van de Beek erkent: ''We zagen er niet altijd fris en energiek uit''

0
Van de Beek erkent: ''We zagen er niet altijd fris en energiek uit''

Donny van de Beek is niet helemaal tevreden over het optreden van Ajax tegen RKC Waalwijk. De Amsterdammers wonnen weliswaar met 3-0, het vertoonde spel was niet om over naar huis te schrijven. 

"Het was geen bijzonder hoogstaande wedstrijd", concludeert Van de Beek in gesprek met FOX Sports. We speelden niet ons beste voetbal, dat zal donderdag tegen Getafe een stuk beter moeten. Uiteindelijk hebben we wel de drie punten en dat was vandaag het belangrijkste."

Van de Beek erkent dat de overtuiging bij de Amsterdammers ontbrak. "Je moet altijd proberen de juiste energie erin te gooien en ik vond dat dat nu niet altijd het geval was. We zagen er niet altijd fris en energiek uit en dat zou wel zo moeten zijn."

Over die frisheid en energie heeft Van de Beek voor donderdag geen zorgen. Dan neemt Ajax het in de Europa League op tegen Getafe CF. "Ik kijk er heel erg naar uit. Ik heb Getafe tegen Barça zelf gezien. Ze gaan er vol op, zetten goed druk en het is een fysieke ploeg. Daar moeten we ons op voorbereiden", besluit Van de Beek. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›