Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Onana stelt Ajax-fans gerust: ''Maak me totaal geen zorgen''

0
Onana stelt Ajax-fans gerust: ''Maak me totaal geen zorgen''

André Onana stelt de Ajax-fans gerust: Bruno Varela is een waardige vervanger voor Onana in de Europa League-wedstrijd tegen Getafe. De reserve-goalie speelde afgelopen maandag nog een belabberde wedstrijd in dienst van Jong Ajax (7-2 verlies).

"Dat is het leven van een keeper", zegt Onana tegen VoetbalPrimeur. "Ik weet nog dat ik bij Jong speelde en ook veel fouten maakte. Uiteindelijk leer je ervan. Je wordt er sterker van. Bruno is een harde werker en een fantastische keeper. Het is niet iets waar we ons zorgen om hoeven maken. Ik train elke dag met hem en heb vertrouwen in hem. Hij is mentaal sterker dan ik. We praten veel met elkaar. Ik gaf hem mijn mening. Soms heeft hij gelijk, soms ik."

Volgens de goalie kan Varela er alleen maar van leren. "Als je zeven goals tegenkrijgt zul je vast een fout hebben gemaakt, maar daar kijk ik niet naar. Ik kijk naar hem en de manier waarop hij traint. Het was een goede leerschool voor hem. Ik maak me totaal geen zorgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›