Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Huntelaar wil 'goed aantal minuten': ''Ben geen zestien meer''

0
Huntelaar wil 'goed aantal minuten': ''Ben geen zestien meer''

Klaas-Jan Huntelaar moet het de laatste tijd doen met invalbeurten. Ook zondagmiddag tegen RKC Waalwijk kwam hij weer binnen de lijnen en pikte hij zijn doelpuntje mee.

"Op de bank beginnen is nooit leuk. Maar of het vervelend is... ik ben geen zestien meer. Je doet het voor een goed aantal minuten", aldus de routinier van Ajax tegen Veronica Inside.

Op de vraag of hij nog langer blijft bij Ajax, reageert hij knipogend. "Ik heb niet zo heel veel toekomst. Ik bekijk het per jaar."

Huntelaar is blij voor Hakim Ziyech, die komende zomer verkast naar Chelsea. "Dat krijg je als je het goed doet. Hakim is een fantastische speler. Ik denk dat het een heel mooie stap is voor hem. Hij gaat het goed doen, hij is er klaar voor. Hij heeft een mooie leeftijd en heeft hier veel laten zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›