Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Swart: ''Ajax heeft altijd van die rare scheidsrechters''

0
Swart: ''Ajax heeft altijd van die rare scheidsrechters''

Ajax trof donderdagavond in de Europa League Getafe. Dat de Spanjaarden vervelend voetbal spelen, bleek ook nu weer. Sjaak Swart hekelde echter vooral het optreden van de scheidsrechter.

"Ajax was geen team, dat kon je meteen zien vanaf het begin. In de eerste minuut konden ze al meteen een goal tegen krijgen. Het liep niet", constateert Swart. "Tegen zo'n ploeg moet je de bal in de ploeg houden, maar wij gingen lange ballen spelen die nooit aankwamen."

"Dan heb je ook nog een scheidsrechter die niet om aan te gluren was. Hij was echt verschrikkelijk", vervolgt hij bij Alles op Swart. "Als hij nou meteen in het begin toen zij gingen liggen ingreep, dan krijg je heel iets anders. Maar nu liet hij alles toe."

"Wat ik gek vind is dat Ajax altijd van die rare scheidsrechters heeft. Het is ongelooflijk die scheidsrechters, wat een rare beslissingen zij nemen", zegt hij. "Ze moeten ervoor zorgen dat er goed gevoel wordt, dit soort dingen moeten ze juist aanpakken. Maar dat doen ze niet."

Ondanks de 2-0 nederlaag blijft de Ajax-icoon vertrouwen houden voor de return. "Ik heb toch nog een beetje vertrouwen, mits we een keer een goede scheidsrechter krijgen, om hem te winnen. Dan denk ik ook nog dat er eentje van hen er uit wordt gestuurd", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›