Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Kritiek op haar Babel: ''De kapper had een psychiater moeten bellen''

0
Kritiek op haar Babel: ''De kapper had een psychiater moeten bellen''

Ryan Babel is de laatste jaren onder andere bekend van zijn kleurrijke kapsels. Al een tijdje is de aanvaller te zien met rood-rozig haar. Niet iedereen is echter een fan hiervan.

"Dat roze haar, dat doe je toch ook niet", aldus René van der Gijp bij Veronica Inside. "Zijn vrouw denkt iedere morgen dat ze naar bed is geweest met iemand die carnaval gevierd heeft. Dat kan toch niet. Het is geen gezicht."

"Zo'n kapper moet je ook zijn licentie afnemen", vervolgt Johan Derksen. "Als iemand komt en die zegt 'doe maar kort en roze', dan moet die man een psychiater bellen of de deuren sluiten, maar niet doen. Zo'n kleur vloekt toch ook bij het Ajax shirt. Doe het dan in het Ajax-rood."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›