Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Ten Hag over Babel: ''Dat hij beter moet, weet hij zelf ook''

0
Ten Hag over Babel: ''Dat hij beter moet, weet hij zelf ook''

De tijdelijke terugkeer van Ryan Babel bij Ajax is tot dusver nog geen daverend succes. De 33-jarige aanvaller werd in de winterstop voor een half seizoen naar Amsterdam gehaald. 

"Het is altijd moeilijk. Hij heeft weinig tijd, dat weten we met januari-transfers", zegt Erik ten Hag over de situatie van Babel. "Dat hij beter moet, weet hij zelf ook. Daar werkt hij keihard aan, dat zie ik. Op training zie ik hele goede dingen, alleen in de wedstrijd komt het er nog niet uit."

Ajax ging zondag met 1-0 onderuit bij Heracles. "Het is wederom een totaal onnodige nederlaag", stelt Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "We hebben het aan onszelf te wijten. Je moet op voorsprong komen en door een moment van onachtzaamheid verlies je hem ook nog."

De twee nederlagen op rij zijn volgens Ten Hag geen reden voor paniek. "Ik maak me niet zozeer zorgen om het voetbal. Voorin halen we er alleen heel weinig rendement uit. We komen tussen de linies aan de bal en creëren de kansen. Voor rust heb ik zes, zeven kansen geteld."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›