Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Vormcrisis bij Ajax: ''Het hoort wel een beetje te knetteren''

0
Vormcrisis bij Ajax: ''Het hoort wel een beetje te knetteren''

Kenneth Perez vindt het bijzonder dat men in Amsterdam zo rustig blijft onder de huidige vormcrisis. Ajax verloor zondag voor de tweede keer in één week. 

"Het woord crisis is nooit gevallen, terwijl dat bij Ajax best normaal zou zijn als je twee keer achter elkaar verliest", zegt Perez in gesprek met FOX Sports. "Het hoeft van mij ook geen crisis te zijn, maar het hoort wel bij een club als Ajax, PSV of Feyenoord dat het een beetje moet knetteren als het zo slecht gaat als nu."

Het verlies bij Heracles Almelo is voor Ajax de zesde nederlaag in de laatste dertien wedstrijden. "Dat zijn er evenveel als de zeventig wedstrijden ervoor. Dat zijn toch wel bizarre cijfers", meent Perez. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›