Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Swart: ''Iedereen praat over crisis, maar die hebben ze allemaal thuis''

0
Swart: ''Iedereen praat over crisis, maar die hebben ze allemaal thuis''

Ajax verloor zondag voor de derde keer op rij een uitwedstrijd in de Eredivisie, maar van een crisis is absoluut geen sprake, zo meent Sjaak Swart. Mister Ajax vindt dat de Amsterdammers het slachtoffer zijn van arbitrale dwalingen. 

"Ik vind het ongelooflijk dat je drie keer achter elkaar verliest van Heracles, dat een heel middelmatig ploegje is", opent Swart in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ze staan te verdedigen als een bus voor de goal en ze spelen op de counter. Ajax trapt er weer in en we verliezen met 1-0."

"Speel dan maar 0-0", vervolgt Swart. "Als je zoveel kansen krijgt en het niet goed uitspeelt... En in de voorhoede was niemand bij machte om een doelpunt te maken. Het was gewoon slecht. Ajax heeft verloren van zichzelf."

Swart verwacht dat Ajax volgende week revanche neemt in de wedstrijden met Getafe en AZ. "Dit Ajax moet gewoon kampioen worden en van iedereen kunnen winnen. Die ploeg moet even op zijn sodemieter hebben", aldus Swart, die van een crisis niks wil weten. "Dan praat iedereen over crisis, maar die crisis hebben ze allemaal thuis. En die scheidsrechters zeker."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›