Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Tadic houdt hoop: ''Ons eigen spel spelen en niet geïrriteerd raken''

0
Tadic houdt hoop: ''Ons eigen spel spelen en niet geïrriteerd raken''

Dusan Tadic heeft er nog alle vertrouwen in dat Ajax de volgende ronde in de Europa League bereikt. De Servische aanvaller benadrukt dat de Amsterdammers hun eigen spel moeten spelen, willen ze Getafe verslaan. 

"Het gaat lastig worden", zegt Tadic voor de camera van Ajax TV. "Getafe is lastig om tegen te spelen. Hoe we ze moeten bestrijden? Door ons eigen spel te spelen en niet geïrriteerd te raken." Ook in het terugduel verwacht Tadic dat Getafe er alles aan zal doen om spelers van Ajax uit te lokken.

"Ze zullen zich continu laten vallen, om overtredingen vragen en proberen om 42 minuten te spelen in plaats van negentig", aldus Tadic. "En meer van dat soort trucjes. We moeten ons spel spelen en uitgaan van onze eigen kracht. Voor onze eigen fans kan het nog een mooie avond worden. We kunnen de volgende ronde nog bereiken."

Tadic denkt daarbij op de support van het thuispubliek te kunnen rekenen. "De fans steunen ons altijd geweldig, vooral bij Europese wedstrijden. Hopelijk geven ze ons dezelfde steun als normaal. Ik denk dat ze ons veel energie zullen geven. We moeten het samen doen. Alleen dan kunnen we mooie dingen bereiken. We moeten geloof houden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›