Ziyech kijkt terug: ''Dat was na die kutperiode met de fans''

0
Ziyech kijkt terug: ''Dat was na die kutperiode met de fans''

Hakim Ziyech had het in zijn beginperiode bij Ajax lastig. Ook zijn band met de supporters van de club was op z'n zachtst gezegd niet optimaal. Uiteindelijk is dit volledig omgedraaid en groeide hij uit tot publiekslieveling.

"Ik heb het soms best moeilijk gehad. Er kwam veel op me af, kreeg veel over me heen", vertelt Ziyech bij Voetbal International. "Dat ik het zelf heb kunnen omdraaien naar liefde en respect is voor mij iets heel waardevols. Ik denk dat dat het juist ook mooi maakt. Dat zie je in deze wereld namelijk niet vaak."

"Spelers gaan zich anders gedragen, zich anders voordoen dan ze eigenlijk zijn. Ik niet, ik blijf mezelf altijd trouw. Dat vervult me met trots. Niemand kan zeggen dat ze mij daarbij hebben geholpen, want dat hebben ze niet", vervolgt Ziyech. "Voor de rest heb ik alles van me af laten glijden. Zelfs in een fase dat het heel goed met me ging, na die kutperiode met de fans, dat de vonk weer een beetje terugkwam."

Ziyech bouwde uiteindelijk een goede band op met de fans. "Toen wilde ik daaraan niet toegeven. Toen dacht ik: ja nu zeker wel, het zal allemaal wel. Maar op een gegeven moment heb ik daar een punt achter gezet en het allemaal op me af laten komen en is het helemaal goed gekomen. Ik heb de liefde en waardering zeker gevoeld en uiteindelijk is het ook van twee kanten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›