Promes snapt KNVB: ''Het zou ook niet voelen als een eerlijke schaal''

0
Promes snapt KNVB: ''Het zou ook niet voelen als een eerlijke schaal''

Nicolás Tagliafico en Quincy Promes vinden het jammer dat Ajax geen kampioen is geworden, maar de spelers van de Amsterdamse club begrijpen de beslissing van de KNVB.

Tagliafico had graag een beslissingswedstrijd willen spelen, maar dat zit er de komende tijd nog niet in. ''Het is in mijn ogen een logische beslissing. Anderzijds blijven er nu andere wedstrijden onbeslist en voel je het verlangen om nog een beslissingsduel met AZ te spelen. Maar hier spelen andere, grote belangen en dat dient te worden gerespecteerd'', vertelt Tagliafico in gesprek met FOX Sports.

Promes vindt het ook jammer dat hij de kampioensschaal niet in de lucht kon houden, doordat de competitie is stilgelegd. ''Ik vind het jammer dat we geen kampioen zijn, maar aan de andere kant hebben we het ook niet afgemaakt. Dus het zou ook niet echt voelen als een eerlijke schaal, zeg maar… Omdat AZ dan altijd nog kan zeggen: we hadden nog acht wedstrijden. En ik wil gewoon kampioen worden zonder excuus'', besluit de aanvaller. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›