Agent Kotarski: ''Hij was de kandidaat om doelman van Ajax te worden''

0
Agent Kotarski: ''Hij was de kandidaat om doelman van Ajax te worden''

Bij een vertrek van André Onana zou Dominik Kotarski de kans krijgen in de strijd om zijn opvolging als eerste keeper van Ajax. Dat stelt Kotarski's zaakwaarnemer Vincenzo Cavaliere, die de kansen van zijn cliënt door de coronacrisis geslonken ziet. 

"Als Onana zou worden verkocht, zou Kotarski de kandidaat zijn om de doelman van Ajax te worden", begint Cavaliere in gesprek met TuttoMercatoWeb. "Dit was het vooruitzicht voordat de competitie werd onderbroken."

Nu het voetbal stil is komen te liggen, zijn de kaarten opnieuw geschud. Een vertrek van Onana lijkt ineens geen zekerheid meer. "De coronacrisis heeft verschillende balansen gebroken, dus in de komende weken zullen we moeten evalueren wat we moeten doen", besluit Cavaliere. 

Kotarski was de afgelopen seizoenen een vaste waarde onder de lat bij Jong Ajax. Na drie seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie is de 20-jarige Kroaat toe aan een stap hogerop. Of zijn toekomst bij Ajax ligt, is wellicht afhankelijk van het al dan niet aanblijven van André Onana. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›