Clubliefde siert Antony: ''Daarom is hij zo geliefd bij ons"

0
Clubliefde siert Antony: ''Daarom is hij zo geliefd bij ons"

Antony Matheus dos Santos komt volgend seizoen uit voor Ajax, die hem overnam van São Paulo FC. Bij de Braziliaanse club was hij een erg geliefde aanvaller, zo leggen verschillende fans van de club uit.

Onlangs verscheen er een video over hoe Antony als een jonge fan São Paulo FC aanmoedigt. "Los van zijn geweldige kwaliteiten is dit waarschijnlijk de grootste reden dat hij zo geliefd is bij ons", stelt São Paulino João in gesprek met Ajax Showtime. "Hij is geboren en getogen op zowel de tribunes als het veld van het Morumbi."

"Hij brak ook door op het perfecte moment", vervolgt hij. "In 2018 was er veel kritiek op ons team. Het zou te oud zijn en niet genoeg snelheid in huis hebben. Toen was daar ineens Antony, een jonge jongen, één van ons, die ineens all monden snoerden. En terwijl veel Braziliaanse (jonge) spelers nog wel eens een onprofessionele houding hebben, was dit bij Antony nooit het geval. Hij heeft vanaf het begin af aan altijd de focus gehad op zijn spel."

"Als een speler opgroeit in ons shirt is hij sowieso al bijzonder, maar Antony is wel heel bijzonder, gezien zijn liefde en passie voor onze club", gaat Alisson verder. "Ook heeft hij altijd heel veel aandacht gehad voor São Paulo fan Larissa, een klein meisje dat het niet makkelijk heeft. Hij heeft altijd tijd voor haar en naam haar vaak mee naar wedstrijden."

"Voor mij is elke wedstrijd op de tribune magisch, alsof het steeds mijn eerste keer is. Moet je je voorstellen hoe het voor Antony voelt om op het veld te staan", geeft artiest Spinardi aan. "Net als ik werd hij geboren als SPFC fan. Alleen daarom al zal ik voor altijd fan zijn van hem, waar op de wereld hij ook speelt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›