Neres idolaat van Robben: ''Dat shirt is heel bijzonder voor mij''

0
Neres idolaat van Robben: ''Dat shirt is heel bijzonder voor mij''

David Neres kan niet wachten om komend seizoen tegenover Arjen Robben op het veld te staan. In gesprek met Soufiane Touzani onthult de Braziliaan dat Robben een idool van hem is.

Een Oranje-shirt van Arjen Robben beschouwt Neres dan ook als zijn meest dierbare bezit. Ik heb wat medailles en trofeeën, maar een bepaald shirt is heel bijzonder voor mij. Dat is het Oranje-shirt van Arjen Robben", vertelt hij bij Touzani TV.

"Waarom Robben? Omdat ik van hem houd. Hij was altijd één van mijn idolen. Dat ik zijn shirt heb, is dus erg speciaal voor mij. We spelen op dezelfde positie, dus ik probeer vaak beelden van hem te bekijken en dingen van hem over te nemen."

Neres wist het Oranje-shirt van Robben via oud-ploeggenoot Davy Klaassen te bemachtigen. "Nog bedankt daarvoor, Davy!", lacht Neres. "Hij speelde in het Nederlands elftal en ik heb toen aan hem gevraagd of hij misschien het shirt van Robben kon regelen. Waarom niet, toch?"

"Hij zei 'oké', maar ik geloofde hem niet, omdat hij alleen 'oké' zei. Maar toen hij terugkwam, had hij het door Robben gesigneerde shirt bij zich. Dat was crazy. Het shirt is nu in Brazilië bij mijn moeder. Zij let er goed op", besluit Neres met een lach. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›