Ten Hag: ''We streven na te evenaren wat we al hebben neergezet''

0
Ten Hag: ''We streven na te evenaren wat we al hebben neergezet''

Erik ten Hag kan niet wachten om ook komend seizoen met Ajax in de Champions League actief te zijn. De hoofdtrainer kijkt met een tevreden gevoel terug op de afgelopen twee seizoenen op het hoogste Europese podium. 

"Toen ik hier binnenkwam speelde Ajax geen Europees voetbal, laat staan in de Champions League", begint Ten Hag tegenover Ajax TV. "Nu zijn we er de afgelopen twee jaar bij geweest, waren we vorig seizoen heel succesvol en ging het dit seizoen ook goed tot de winter. We werden uiteindelijk met heel veel pech uitgeschakeld."

Ten Hag hoopt ook komend seizoen hoge ogen te gooien in de Champions League. "De Champions League is het podium waar je wil zijn. Wij gaan het wel allemaal normaal vinden dat we er staan en als je het dan over verwachtingspatroon hebt: een Nederlandse club die in de Champions League een vooraanstaande rol speelt is niet normaal. Dat zijn de feiten van de afgelopen jaren, maar wij streven dat wel na."

"Ook dit seizoen willen we weer succesvol zijn in de Champions League, want dat is toch het hoogste level", vervolgt Ten Hag. "Het is een gegeven dat het dan ontzettend moeilijk werken is, want om nog eens te evenaren wat we al hebben neergezet is heel lastig. Maar dat is wel het streven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›