De Boer reageert: ''Ik denk dat Ajax nog twijfelt over hem''

0
De Boer reageert: ''Ik denk dat Ajax nog twijfelt over hem''

Ajacieden wekken van alle kanten interesse op van verschillende Europese topclubs. Onder andere Tagliafico, Van de Beek en Onana hebben zichzelf in de kijker gespeeld van clubs als Chelsea en Real Madrid. Ronald de Boer maakt zich zorgen om een Ajax zonder deze spelers, vertelt hij aan De Telegraaf.

De Boer vindt het niet gek dat Overmars nog een poging deed om Onana te behouden, door hem een contractverlenging en opwaardering aan te bieden. "Het draait om de vraag: heb je vertrouwen in de opvolger? Ja? Dan durf je sneller te verkopen en pak je op het hoogste punt de transfersom. Dus ik denk dat Ajax nog twijfelt over Dominik Kotarski. En Maarten Stekelenburg is volgens mij als reservedoelman aangetrokken", denkt De Boer.

De Boer hoopt dat in ieder geval één of twee grote spelers bij de Amsterdamse club blijven spelen. "Je wil niet dat je er komend jaar met nul punten uitgaat in de Champions League, omdat er vier of vijf bepalende spelers zijn vertrokken. Dat is niet op te vangen. Hakim Ziyech is al weg en Nicolas Tagliafico en Donny van de Beek liggen goed in de markt. Het zou mooi zijn als van het drietal Onana, Tagliafico en Van de Beek een of twee spelers blijven. André begon als een enorme spring-in-het-veld bij Jong Ajax en maakte de ene na de andere blunder. Het wilde heeft hij soms nog steeds, maar hij is veel rustiger geworden. Elk half jaar werd hij een veel betere keeper. Hij heeft zich tussen de top genesteld", aldus De Boer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›