Hoek twijfelt over Onana: ''Op een gegeven moment moet hij door''

0
Hoek twijfelt over Onana: ''Op een gegeven moment moet hij door''

Ajax doet toch nog een poging om doelman Onana langer te behouden door hem een contractverlenging aan te bieden. Frans Hoek, keeperstrainer en voormalig keeper, twijfelt of dit de beste beslissing is geweest van Marc Overmars.

"Begrijp me goed, als André de volledige focus houdt op wat hij zo goed kan, keepen, dan heeft Ajax een geweldige speler aan hem. En ik vind ook dat een speler die focus altijd moet hebben, sterk in zijn hoofd moet zijn", zegt Hoek tegen De Telegraaf.

"Onana heeft echter zo vaak laten doorschemeren dat hij wil vertrekken, dat ik hoop dat hij zich kan blijven opladen voor FC Emmen-, RKC- en Fortuna Sittard-uit", legt Hoek uit. "In de Nederlandse competitie heeft hij een bepaald niveau gehaald en op een gegeven moment moet hij door. Dan moet hij echter wel de juiste club vinden. Een die bij hem past en waar hij optimaal kan presteren. Kennelijk is die er op dit moment niet. Ik hoop voor Ajax dat Onana het kan blijven opbrengen om alles te geven. Als het tussen zijn oren zit dat hij het ook op tachtig procent kan, dan is er een probleem", aldus Hoek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›