Onana geen Europese top? ''Zit voor mij in groep 3 van Europa''

0
Onana geen Europese top? ''Zit voor mij in groep 3 van Europa''

Oud-voetballer Frans Hoek heeft keepers getraind voor clubs als FC Barcelona, Manchester United en Ajax. Ondertussen is hij een echte keeperskenner te noemen. Over Onana is Hoek enthousiast, maar voorzichtig.

Hij vindt Onana een goede doelman maar Onana moet zich nog wel ontwikkelen, deelt Hoek met De Telegraaf. "Onana heeft de potentie om een grote speler te worden, maar zal zich eerst moeten bewijzen op een hoger niveau. Iedereen dacht ook dat Kepa het zou maken, maar hoewel Chelsea 80 miljoen euro voor hem betaalde, heeft hij het heel moeilijk in de Premier League. Vandaar ook mijn voorzichtigheid."

Er is veel interesse van Europese topclubs voor de Kameroense doelman, toch zou Hoek hem niet tot de Europese top rekenen. "Hij zit voor mij in groep 3 van Europa. Alisson, Oblak, Neuer en Ter Stegen zijn de crème de la crème van het keepersgilde en Ederson, Courtois en De Gea zitten daar vlak achter. Ik vind dat je alleen in groep 1 of 2 kunt komen als je wekelijks een hoog niveau haalt in een topcompetitie en presteert in de Champions League of de nationale ploeg", aldus Hoek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›