Transfer goede keuze? ''Ik denk dat hij in Engeland gaat opbloeien''

0
Transfer goede keuze? ''Ik denk dat hij in Engeland gaat opbloeien''

Afgelopen week verliet Joël Veltman Ajax voor een nieuwe avontuur bij Brighton & Hove Albion. Hoewel hij niet altijd de populairste speler was bij het publiek van de Amsterdammers, zal hij wel gemist gaan worden, zo vermoedt Keje Molenaar.

"Voor de breedte van je selectie was Veltman wel belangrijk. Hij kan rechtsback en centraal spelen. (...) Maar er zit meer kwaliteit in dan hij heeft laten zien", aldus Molenaar in NH Sportcafé. "Hoe het komt dat het er niet uitkwam? Ik denk door de kritiek die hij kreeg...door de stress heeft hij minder laten zien dan hij werkelijk kan. Ik denk dat hij in Engeland gaat opbloeien."

Het vertrek ven Veltman én Hakim Ziyech is een groot verlies voor Ajax. "Als je Ziyech en Veltman kwijt bent...en als ik zie wat de aankopen zijn...ik weet niet of Ajax er klaar voor is", doelt de oud-voetballer op het nieuwe seizoen. "En als Onana, Tagliafico en Van de Beek nog vertrekken, moet je investeren." 

Voormalig Ajacied Gerard van der Lem is het met Molenaar eens. "Van de top vier staan AZ en Feyenoord er nu het beste voor", vult hij aan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›