Debutant Rensch ambitieus: ''Dit betekent heel veel voor me''

0
Debutant Rensch ambitieus: ''Dit betekent heel veel voor me''

Devyne Rensch maakte zaterdag zijn officieuze debuut voor Ajax. De zeventienjarige verdediger speelde in de tweede helft mee tijdens het oefenduel met RKC Waalwijk.

''Dit betekent heel veel voor me'', zegt Rensch voor de camera van Ajax TV. ''Ik heb hier hard voor gewerkt en om dan in deze wedstrijd te mogen debuteren, is heel speciaal. Ik heb wel een beetje last van wat stijfheid en krampjes, maar dat is normaal voor een eerste wedstrijd. We hebben het zeker goed gedaan, 6-1 gewonnen, maar het kan zeker beter en daar gaan we voor trainen.''

Rensch had al een vermoeden dat hij weleens in actie zou kunnen gaan komen. De nagenoeg tweebenige verdediger mocht al de hele week meetrainen van Erik ten Hag. ''Ik was er sowieso klaar voor en ik wist stiekem al dat ik in ging vallen. Ik hoop dat ik mijn best gedaan heb en heb laten zien wie ik ben. Ik ben klaar voor meer'', zegt de mandekker ambitieus.

Rensch speelde als rechtsback tegen de Waalwijkers. ''Het ging best lekker voor een eerste keer als rechtsback. We speelden als team ook sterk, maar we moeten nog een paar dingen verbeteren. Maar het komt zeker goed. Het aanvallen en het coachen gingen goed. Ik had ook niet veel balverlies en kon zelf bijna scoren, maar ik ging te veel nadenken en raakte hem helemaal verkeerd. Gelukkig heb ik wel mijn debuut gemaakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›